Er Asonor anti snorke produkt effektiv?

Effektiv hjælp mod snorken...

Asonor næsedråber fjerner effektivt årsagen til snorken. Det er en nem og enkel behandling, som befrier dig for mange gener, der er forbundet med snorken.
Asonor næsedråber smører og smidiggør slimhinderne i den øvre del af svælget og har også en let opstrammende virkning på muskulaturen i svælget. Det betyder, at vejrtrækningen kan foregå let og uhindret og du oplever ikke den mundtørhed, som mange snorkere klager over om morgenen.
 
Er Asonor næsedråber effektive?
Asonor\'s effekt er veldokumenteret og dokumentation kan rekvireres af brugere og forhandlere ved at kontakte os på: info@tannermedico.com.
Tilbagemeldinger fra eksisterende brugere af Asonor fortæller, at Asonor virker tilfredsstillende hos mere end 65% af snorkerne. Dette må betegnes som særdeles tilfredsstillende og giver dig en høj grad af sikkerhed for at blive din snorken og de problemer, der er forbundet med snorken, kvit. Du sover bedre og vågner udhvilet og veloplagt. Mere end 80% af brugerne fortæller, at de er meget mindre trætte om dagen, når de bruger Asonor. Læs her hvad andre brugere siger om Asonor.
 
Hvordan bruges Asonor?
Du skal tage Asonor hver aften lige inden sengetid. Undgå at spise, drikke eller børste tænder efter du har taget Asonor, da dette vil reducere virkningen.
Når du tager Asonor, skal du bøje hovedet let bagover. Pump derefter i hvert næsebor indtil du kan mærke opløsningen i svælget.
Som regel vil en behandling på 3 til 4 pump i hvert næsebor være tilstrækkelig. Opløsningen skal ikke blive i næsen men kunne mærkes i den øvre del af svælget, da det er her virkningen opnås. Doseringen er afstemt til, at virkningen for en behandling aftager efter 7 til 8 timer.
Pumpen er indrettet således, at den leverer en flydende ”jetstrøm” og ikke en forstøvning eller spray (som kendes fra andre typer produkter), da dette ville bevirke, at opløsningen blev siddende i næsen og derfor ikke ville kunne passerer uhindret til den øvre del af svælget, hvor snorkelyden opstår.
Ofte virker Asonor efter første behandling, men i enkelte tilfælde skal behandlingen gentages i op til 8 til 14 dage, før virkningen indtræffer.
Det er meget vigtigt, at Asonor kommer ned i den øvre del af svælget, hvor snorkelyden dannes, for at opnå den optimale effekt. Asonor kan anvendes efter behov og bør tages lige inden sengetid.
Nuværende kommentarer: 0