Hvordan bruges Asonor?
Du skal tage Asonor hver aften lige inden sengetid. Undgå at spise, drikke eller børste tænder efter du har taget Asonor, da dette vil reducere virkningen.
Når du tager Asonor, skal du bøje hovedet let bagover. Pump derefter i hvert næsebor indtil du kan mærke opløsningen i svælget.
Som regel vil en behandling på 4 til 6 pump i hvert næsebor være tilstrækkelig. Opløsningen skal ikke blive i næsen men kunne mærkes i den øvre del af svælget, da det er her virkningen opnås. Doseringen er afstemt til, at virkningen for en behandling aftager efter 7 til 8 timer.
Pumpen er indrettet således, at den leverer en flydende ”jetstrøm” og ikke en forstøvning eller spray (som kendes fra andre typer produkter), da dette ville bevirke, at opløsningen blev siddende i næsen og derfor ikke ville kunne passerer uhindret til den øvre del af svælget, hvor snorkelyden opstår.
Ofte virker Asonor efter første behandling, men i enkelte tilfælde skal behandlingen gentages i op til 8 til 14 dage, før virkningen indtræffer.
Det er meget vigtigt, at Asonor kommer ned i den øvre del af svælget, hvor snorkelyden dannes, for at opnå den optimale effekt. Asonor kan anvendes efter behov og bør tages lige inden sengetid.
Nuværende kommentarer: 0