Læge information

 

 

Lægeinformation

Asonor® er udviklet af førende medicinalproducenter og forskere i et langvarigt samarbejde i 80'erne. Målet var at skabe et produkt, der udviste særdeles gode resultater hos forbrugerne, men uden at kompromittere produktet. Derved skulle den højeste effekt kontra, at der ikke måtte være bivirkninger opnås på den bedst mulige måde.

Asonor er det bedste og nemmeste produkt på markedet. Det har en tilfreds brugermasse, med et overraskende lille antal frafald blandt brugerne, samt et særdeles højt antal positive tilbagemeldinger.

Dette gør, at vi vælger at gøre en aktiv indsats rettet mod øre, næse- og halslæger samt praktiserende læger. Asonor anbefales til den patient, som kan betegnes som en almindelig til kraftig snorker. Det er patienten, som klager over træthed om dagen. Patienten kan ligeledes lide af udtørrede slimhinder samt af forhøjet blodtryk. Patienten er typisk en mand over 35 år. Derudover har vi erfaring med, at kvinder udgør en stigende andel af snorkere.
Asonor er alternativet til laserindgreb og fremmedlegemer i næse eller mund om natten. Disse metoder har talrige af vores brugere meldt tilbage som ubehagelige. Desuden er der en frygt for, at et laserindgreb skal påføre patienten gener, som der ikke kan rettes op på.

Asonor's effekt er veldokumenteret og dokumentation kan rekvireres af brugere og forhandlere ved at kontakte os
her>>.

 

 

Asonor's forhandles i Danmark på Apoteket, i Matas og førende helsekost forretninger.

Nuværende kommentarer: 0